Loading...

Sales range

The sales range consists of paraffin, pellets, beeswax, animal yeast, auto-gas devices.

Kada je reč o parafinu, u ponudi imamo parafine od dobavljača iz Rusije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Turske koji  se razlikuju po sadržaju ulja, tački topljenja i penetraciji (tri osnovne karakteristike parafina). Neki od tih proizvoda su parafin T-1, parafin T-2, parafin T-3, NS parafin, petrolatum, svećna masa, parafin P2, parafin PW 573L, parafin BS, cerezin.

U asortimanu auto-gasnih uređaja nalaze se proizvodi od različitih dobavljača iz zemlje i inostranstva, a to su prvenstveno rezervoari za TNG (tečni naftni gas), multiventili i utakači, isparivači, ventili, indžektori, elektronske kontrolne jedinice, prekidači i ostala prateća oprema za auto-gas.

Prodaja auto-gasnih uređaja vrši se u našem maloprodajnom objektu koji se nalazi na Autokomandi, na adresi Bulevar Oslobođenja 71a.

Naša firma je već više od 5 godina sertifikovani dobavljač peleta. Prodaja biogoriva je novi korak u razvoju naše kompanije.

Početak rada sa pčelinjim voskom proistekao je iz analize ponude i situacije na tržištima Srbije i država bivše Jugoslavije koji nije bio zadovoljavajući. Usled toga tržištu smo ponudili kvalitetan vosak iza koga sa ponosom stojimo.

Vosak se smatra univerzalnom sirovinom jer se može koristiti za oko 2000 različitih namena. Ipak, u praksi se najviše koristi za izradu  voštanih satnih osnova, radi ubrzavanja i usmeravanja izgradnje pčelinjeg saća, kao i u proizvodnji sveća voštanica. Takođe se koristi u farmaceutskoj industriji, za proizvodnju krema, masti i melema, mase za depilaciju, za proizvodnju flastera.

Livestock yeast is a by-product of the alcohol and fermentation industry. Active dry yeast is the most commonly used product in the animal feed industry. In addition to the very rich spectrum of vitamins, minerals and amino acids contained in yeast, these "unexplained" positive effects contribute to better absorption of nutrients, the development of positive bacteria in the digestive tract and generally better animal health (probiotic properties).

Why ARC International d.o.o.?

Because we are always there for our client, because we listen and fulfill our promises.

We are team

The company has 15 employees who work together, all for one - one for all.

24/7 Supported

Svoju poruku uvek možete ostaviti na našoj veb stranici i mi ćemo vam odgovoriti.

Delivery

Owning your own fleet enables fast delivery of goods in the required quantities.

Best price

Our prices are more competitive and match the quality of the products.

en_USEnglish

Contact us

Contact us

Stay in touch