Loading...

O nama

je spoljno trgovinska firma.

O NAŠOJ FIRMI

ARC International d.o.o. je preduzeće u privatnoj svojini. Vlasnik, osnivač i generalni direktor preduzeća je Nebojša Radojičić.

Preduzeće je osnovano 25.02.2002. godine pod  nazivom YU Wax International d.o.o. u Beogradu. Registrovano je za spoljnotrgovinski promet i pružanje usluga. Promenjen je naziv preduzeća 11.09.2008. godine u ARC International d.o.o., dok su svi ostali podaci ostali nepromenjeni. Do promene naziva firme došlo je iz razloga zato sto  je prefiks YU poticao od naziva bivse drzave Jugoslavija. S obzirom da drzava vise nije postojala, nije bilo razloga da ovaj prefiks vise stoji u nazivu firme. Sa druge strane WAX je oznaka za parafin, a firma iako je u pocetku radila samo parafin, kasnije je krenula da radi i sa autogasnim uredjajima tako da je trebalo da se promeni naziv firme, da ne bi naziv davao asocijaciju samo na parafin. Iz navedenih razloga ukinuto je ime YU Wax, i doneta je odluka da se preduzeće zove ARC International doo. Ime je bilo neutralno i nije upučivalo ni na jednu delatnost, a reč International daje međunarodni karakter firmi.

Preduzeće od početka rada bavi se uvozom i distribucijom parafina, a od 2003. godine uvozom, distribucijom i ugradnjom autogasnih uređaja. Tokom 2003. godine otvoren je servis za ugradnju autogasnih uređaja. Osim PJ Servis za ugradnju auto-plina, u okviru preduzeča postoji magacin i carinsko skladište.

Organizacion struktura preduzeća

U preduzeću ima 15 zaposlenih.  Tim u kojem svi rade složeno, jedan za sve I svi za jednog.

Zašto ARC International d.o.o.?

Zato što smo uvek tu za našeg klijenta, zato što slušamo i ispunjavamo svoja obećanja.

Mi smo TIM

U preduzeću ima 15 zaposlenih koji rade složno, svi za jednog - jedan za sve.

24/7 Podržana

Svoju poruku uvek možete ostaviti na našoj veb stranici i mi ćemo vam odgovoriti.

Isporuka

Posedovanje sopstvenog voznog parka omogućava brzu isporuku robe u potrebnim količinama.

Najpovoljnija Cena

Naše cene su konkurentnije i odgovaraju kvalitetu proizvoda.

NAŠ STRUČNI TIM

Kolektiv ARC International: direktor Nebojša Radojičić i uz njega sigurna komanda od menadžera – prilažu svi napore kako bi kvalitetno izvršili svoj posao.

sotr-2
Ilić Maja Komercijalni direktor
sotr-3
Radojičić Nebojša Generalni direktor
sotr-1
Sokić Melita Menadžer za spoljnu trgovinu i logistiku
sr_RSСрпски језик

Kontaktirajte nas

Naši detalji

Ostanimo u kontaktu